Onderzoek kledingcollectie voor lange mannen

Mijn naam is Lisette Vaassen en ik ben een student aan de opleiding Technische Commerciƫle Textielkunde aan het Saxion te Enschede. Ik zit nu in mijn laatste jaar en ben op dit moment bezig aan mijn afstudeeronderzoek. Dit onderzoek gaat over het ontwikkelen van een maatsysteem met als eindresultaat een kledingcollectie voor lange mannen in Nederland. Voor dit onderzoek ben ik nog opzoek naar een aantal respondenten. Nu is het algemeen bekend dat basketbalspelers gemiddeld erg lang zijn en dus de perfecte doelgroep voor mij. 

Mijn vraag aan u is of u mij misschien kunt helpen om aan deze respondenten te komen door het plaatsen van eenberichtje op uw website en/of Social media pagina's als Facebook e.d. met de vraag of de lange mannen deze vragenlijst willen invullen voor mij. Het invullen van deze vragenlijst duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. 

De link naar de vragenlijst vindt u hier: https://lisette2.typeform.com/to/XzTi2a