Hulp gezocht voor Melbuul’ndagen

Op 29 en 30 Augustus zijn we weer present op de Melbuul’ndagen in Borne. Om er weer een leuk spektakel van te maken hebben we vrijwilligers nodig. het idee is om de dagen op te delen. We hebben per deel 2 mensen nodig. Op deze manier kun je zelf ook nog genieten van de Melbuul’n of andere dingen op de desbetreffende dagen. Als je langer wil staan kan en mag dat natuurlijk. Het gaat op zaterdag van 10.00 – 16.00 u en zondag van 10.00 – 17.00 u.

Het gaat erom dat de mensen een aanspreekpunt hebben als ze wat info over onze vereniging willen, wij zorgen ervoor dat je alle info die je nodig hebt voorhanden is.

Dus meld je aan, het is altijd beregezellig! Geef even aan wat je voorkeur heeft, welke dag en de ochtend of de middag.

Klik hier voor mailpagina.

Alvast bedankt. Go Kikkers.