Wedstrijdverslag Kikkers Heren 1 –Landstede ZAC 1 Zwolle

Overweldigend is het samenvattende woord dat garant staat voor de 1e wedstrijd van het seizoen van de Kikkers.

Na een goed start in de eerste periode wordt er in de tweede daadwerkelijk gas gegeven, waarbij het jonge team van ZAC, mede door de strakke defence van de Kikkers, moeilijk tot scoren komt. De tweede periode wordt afgesloten met een tussenstand van 43 – 15. Het team laat het gekozen aanvalsspel voor dit seizoen bij vlagen goed zien en er komen directe scores uit.

Met de start van de 3e periode is het belangrijk om de focus te houden en dat brengt toch wat problemen op. De derde periode wordt niet goed afgesloten en er worden teveel persoonlijke fouten gemaakt. De resulteerde in dat er teveel gratis punten, vrije worpen, voor ZAC (16 in de gehele wedstrijd, 14 in de 2e en 3e periode) worden weggeven. Kortom we dienen zeker nog te werken aan onze eigen man to man defence en help-side defence.

De wedstrijd wordt winnend afgesloten met een eindstand van 74 – 47