Landstede kerstclinic

Geachte meneer of mevrouw,

 

Wederom zal Landstede basketbal een Landstede kerstclinic organiseren. Vorig jaar is dit een groot succes geworden. Wij hebben de vraag vanuit de organisatie of jullie binnen jullie club ook dit jaar deze clinic onder de aandacht te kunnen brengen bij uw jeugdteams.  Bij deze mail is een poster meegestuurd die u eventueel in uw clubhuis, kantine of hal kan ophangen.

 

De clinic is dit jaar voor kinderen tussen de 6 en 15 jaar. Kosten voor deelname aan deze clinic is net als vorig jaar €40, – per deelnemer. Hiervoor krijgen ze een bal, shirt, lunch en een onvergetelijke dag terug.
De clinic vindt plaats in het Landstede sportcentrum op 30 december 2015 van 10:00 tot 15:00. Het adres is Hogeland 10 te Zwolle.

Opgeven voor de Landstede kerstclinic kan gedaan worden via Landstedekerstclinic@hotmail.com . Hier moeten deelnemers hun naam, leeftijd en geslacht in vermelden. Inschrijven kan uiterlijk tot 20 december.

 

Ik hoop dat u hierin kan meewerken en dat wij eventuele deelnemers van uw basketbal vereniging een leuke dag kunnen bezorgen.

 

Met vriendelijke en sportieve groeten,

 

Cas Horstman
Stagiair Management Landstede basketbal
Organisator Landstede Kerstclinic