Kikkers komt zonder luchtmacht en komt veel tekort tegen Arriba 108-60

Al twee weken speelt Kikkers zonder haar luchtmacht, deze spelers zijn op dit moment in Amerika voor een basketbal stage van een aantal maanden.  De laatste twee wedstrijden kon Kikkers dit nog goed opvangen. Zaterdag 16 april 2017 is Arriba Enschede de tegenstander, een tegenstander waar je als team graag compleet wil zijn, wil je überhaupt willen snuiven aan een mogelijke overwinning.

De wedstrijd wordt gedomineerd door Arriba en binnen no time staat Kikkers achter met een 18-4 achterstand. Door een aantal wissels kan Kikkers tijdelijk het tij keren en vecht zij haar zelf terug in de wedstrijd en komt terug op 20-17, echter dit zal van korte duur zijn.

De shotmachine van Arriba is vandaag bijna feilloos en daarmee wordt de 3-2 zone van de Kikkers compleet lek geschoten. Rust stand is 45-27 en daarmee is het eigenlijk al geen wedstrijd meer.

Door de afwezigheid van vier spelers is het dan goed om jeugdspelers van JU18 te kunnen laten proeven aan het tempo en het fysieke spel van onze competitie en daarmee ervaring op te kunnen doen. Cliff ten Berge maakt hier dankbaar gebruik van, draait goed mee in het team en heeft oog voor zijn eigen kansen en pakt deze middels een aantal mooie drives naar het bord.

De wedstrijd is er verder 1 om snel te vergeten, volgende week onze laatste wedstrijd van de competitie thuis tegen Be’Quick uit Zwolle om 20:00 uur.