Stuiterbal

Vol trots organiseren we op zondag 11 september 2016 voor de 3 e keer het Kikkers Tournament.

Een nieuw seizoen wellicht met nieuwe spelers, trainer, doelstellingen om uiteindelijk beter te worden in deze prachtige sport. Naar dit toernooi komen zowel Duitse en Nederlandse teams in sportcomplex ’t Wooldrik in Borne, de thuisbasis van basketbalvereniging De Kikkers. Het toernooi bestaat dit jaar voor het eerst uit 4 poules te weten:

  • Heren senioren competitie spelend (1 e klasse)
  • Dames senioren competitie spelend (2 e klasse)
  • Heren recreatief
  • Dames recreatief

Het toernooi duurt van 10.00-18.00 uur. Ook onze eigen Heren 1, Dames 1, Heren recreanten, Dames recreanten nemen uiteraard deel aan dit toernooi. 2 weken voor aanvang van het toernooi hopen wij de deelnemende teams en het

programma te kunnen publiceren op onze site en FB pagina. Dus komt allen zondag 11 september naar sporthal ’t Wooldrik om een leuk sportief toernooi te zien, en je favoriete team te zien spelen en aan te moedigen.