Paaseitjes actie

3 weken geleden zijn aan alle leden van de vereniging de lijsten uitgedeeld voor het verkopen van paaseitjes. Tijdens deze 3 weken kregen wij als activiteitencommissie al regelmatig het bericht van jullie dat jullie al heel veel eitjes hebben verkocht. Super!

Inmiddels hebben wij van iedereen de lijsten terug en zijn de eerste teams al van de eitjes voorzien om uit te delen. En wat een grote hoeveelheid eitjes is er dit jaar verkocht. Er zitten dit jaar echte topverkopers bij!

Als je de eitjes nog niet hebt ontvangen, dan worden ze deze week tijdens je training uitgedeeldā€¦.En houd de activiteitencommissie goed in de gaten. Ook de beste verkoper en het best verkopende team wordt tijdens de training bekend gemaakt. Zij kunnen hun prijs dan in ontvangst nemen.

Wij wensen jullie veel plezier met het uitdelen van de eitjes!

Met vriendelijke groet,

De Activiteitencommissie