Streetball Masters en STAR Clinic 30 december in Emmeloord!

Beste basketbal collega,

Op zaterdag 30 december organiseert BV Ceres, samen met de NBB, één van de voorronden van de Streetball Masters Tour in de Bosbadhal in Emmeloord. Naast het 3×3 toernooi organiseert de NBB ook een STAR-clinic voor de jeugd t/m 13 jaar!

We vragen jullie als collega basketball vereniging om het 3×3 tournooi én de STAR clinic in Emmeloord onder de aandacht te brengen bij jullie (jeugd)leden. Het zou fantastisch zijn als elke vereniging in ieder geval één team zou kunnen afvaardigen! Tenminste, tot het maximaal aantal teams is bereikt!

Het toernooi kent de volgende categoriën: U10 en U13 (allebei mix), U15, U18, U23 en 23+ (voor zowel mannen als vrouwen) en elite mannen. Het is op een zaterdag, het is vakantie, dus niets staat in de weg om er met een groot aantal teams een mooi feest van te maken!

Enthousiaste spelers kunnen zich aanmelden via: https://www.basketball.nl/3×3-basketball/inschrijven. Daar is ook meer informatie te vinden. Let op. Alle spelers krijgen sowieso een prachtig shirt uitgereikt!

Alvast bedankt voor jullie medewerking! Voor vragen of opmerkingen mail gerust.

Met sportieve groet,
Namens de organisatie Streetball Masters 3×3 Emmeloord