Heart4Basket 3X3 indoor toernooi in de voorjaarsvakantie 1 maart 2018

Geachte basketbalvereniging,

Op donderdagmiddag 1 maart 2018  organiseert Heart4Basket voor de vierde keer een 3×3 basketbal toernooi (indoor).

Het toernooi wordt georganiseerd om naast spelplezier ook geld in te zamelen voor de stichting Heart4Basket.

Stichting Heart4Basket is in 2013 opgericht met als doel om jonge basketballers die hier niet de financiële middelen hebben, de kans te geven om op het door hun gewenste niveau te kunnen basketballen in regio Zwolle. De stichting kan hier bijvoorbeeld bijdragen in reiskosten, aanschaf van schoenen of trainingstenues. Hierdoor wordt basketballen voor jong talent bereikbaar en proberen wij bij te dragen aan de toekomst van het basketbal in Zwolle (www.heart4basket.nl)

Het toernooi vindt plaats in de Landstede topsporthal in Zwolle. Het toernooi is voor jeugd van U12 t/m U20, zowel jongens als meisjes. Voor alle niveaus en leeftijden proberen wij een leuk toernooi te organiseren. Teams kunnen zich opgeven met 3, 4 of 5 spelers.

Meer informatie vindt u op de website www.heart4basket.nl/3x3indoor.

Wilt u bijgaande flyer verspreiden onder uw jeugdtrainers en (ouders van) jeugdleden, bijvoorbeeld via de mail, website of facebook?

Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons natuurlijk altijd even een mail sturen.