Big Shots Basketball Camp – 2018

De competitie is afgelopen en de laatste trainingen komen er aan. Dat betekent een lange periode zonder basketbal. Wil je in de zomervakantie toch nog trainen/spelen, dan is dit wellicht iets voor jou: maak kennis met de Big Shots Basketball Camps.

De Big Shots Basketball Camps U15 en 15+ vinden plaats van 22 tot en met 27 juli in Zwolle. Ben je 12 jaar of ouder en wil je een geweldige week hebben dan is het Big Shots Basketball Camp de perfecte uitkomst voor jou. Bij dit camp overnacht je in de dichtbijgelegen slaapzaal, krijg je drie maaltijden per dag + voldoende snacks, medische begeleiding, professionele trainingen van toptrainers en eredivisie spelers en speelsters (o.a. Mike Schilder en Lenno Witteveen), leuke wedstrijden en andere activiteiten.

Ben je tussen de 6 en de 12 jaar oud? Dan worden dagkampen georganiseerd waar je kunt kiezen of je 1, 2, 3 of de volle 4 dagen traint en leuke wedstrijden speelt. Je krijgt een prachtig tenue, een bal en training van toptrainers. Tussen de trainingen krijg je een lunch en ’s avonds slaap je thuis in je eigen bed. Het U12 camp wordt georganiseerd in Zwolle in samenwerking met Landstede Basketbal van 23 tot en met 26 juli.

Alles draait om plezier maken en het beste uit jezelf halen. Er wordt een fijne sfeer gecreëerd waarin iedereen zich veilig en thuis voelt en volledig zichzelf kan zijn. Met jonge enthousiaste en goede ervaren trainers beleeft iedereen een top week die een geweldige start van de zomer gaat zijn.

Heb jij zin in een week vol basketbal, plezier, uitdaging en mooie herinneringen? Meld je dan snel aan via de website: www.bigshotscamp.nl.