Apollo 8 Heren 1 speelt tegen Kikkers Heren 1

Volleyballers Apollo 8 spelers tegen basketballers van de Kikkers

Afgelopen maandagavond hebben de Heren 1 van Apollo 8 een wedstrijd gespeeld tegen de Heren 1 van de Kikkers. (eindstand 100-31)

Deze wedstrijd heeft al een tijdje op de planning gestaan echter door drukte op de beide teams hun speelkalender was het er nog niet van gekomen.

Maandagavond was het dan (eindelijk)zover….

Na een intensieve warming up waarbij de beide teams toch stiekem even gekeken hebben naar elkaar; ‘Hoe hoog springen die volleyballers nou eigenlijk?’ en ‘vanaf hoe ver schieten die gasten van de Kikkers op de basket?’ is de wedstrijd gestart.

Het wedstrijd verloop kende de verwachte gang van zaken. De Kikkers namen al vrij snel een voorsprong en probeerden door mooi en zuiver spel het beste van zichzelf te laten zien. De heren van Apollo waren wat zoekende (Tjeeetje wat een groot veld..) maar scoorden toch ook de nodige punten. Het fanatisme om te winnen was bij beide teams aanwezig.

Na elke 5 minuten hebben de Kikkers hun volledige team gewisseld zodat alle spelers aan de nodige speeltijd kwamen. Apollo koos voor een meer continue wisselstrategie waarbij er telkens 1 of 2 spelers wisselden.

Met een leuk 5de kwart in de kantine zijn we afgesloten. Al met al een erg leuke ervaring waarbij inmiddels ook de uitdaging is geaccepteerd om de basketballers een wedstrijd te laten volleyballen. We vrezen nu al voor de uitslag….