Nieuws

Rabo Clubkas Campagne is weer van start gegaan. Stemmen dus!

Bericht namens de Rabobank Centraal Twente, en stem als Rabobank klant vooral op de Kikkers!:

Rabobank Centraal Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen wij € 150.000,- beschikbaar voor de Rabo Clubkas Campagne! Als klant van onze bank mag je meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

Klanten ontvangen een unieke stemcode via de post of e-mail, waarmee je op jouw favoriete clubs kunt stemmen. Met de persoonlijke stemcode kun je van 19 maart tot en met 7 april op deze website inloggen en jouw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen.

Jouw stem is geld waard!
Elke stem is geld waard. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op jouw favoriete vereniging/stichting. Namens de clubs alvast hartelijk bedankt!

Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die op de stemkaart of in de e-mail staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, 4 cijfers, gevolgd door 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Vragen?
Heb je vragen? Bekijk eerst de veelgestelde vragen.

Is je vraag daarna nog niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via communicatie.ct@rabobank.nl. Vermeld in de e-mail je naam, postcode en huisnummer, zo kunnen wij je sneller helpen.

Media
  • logo-rcc-nwt